home about freebies twitter tumblr follow


Writter

W E L C O M E . Farah is a short name. SPM-2016. Don't know much about world. Friendly is good :)

ARCHIEVE



Walkie-Talkie


# Be nice#liar[x]#Mention me if you done follow #Don't press 'Go' many times

CREDIT

- Skins by Adila
basecode Mayra.
Oh running man
Tuesday, 31 December 2013 | 0 Comments


Assalammualaikum .

Hah , baru habis tengok runningman EP178 di pagi ini :D . Kali ni , ep178 ni special sikit . sempena akhir tahun kan . Kali ni , PD team vs RunningMan team . waaaaaaaaaaaaaa .siok juga bha episod kali ni sebabnya challengenya meeeeemang agak mencabar . Mencaaaaabaar , HAHA

             First challenge: JENGA HUMAN
 Challengenya , 6 member runningman mesti ambil 4 block setiap seorang . kalau runningman success dapat 15 runningball . dan mau taaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuu , Running man success challenge tu . PD-pd tupun terkejut trus cadangkan something . PD bagi challenge lagi dngn runningman team , katanya klau runningman team dapat ambil 5 block , dapat 20 runningball . kalau enda' silap sy lha daaaaaan , Runningman team success juga itu challenge so itu PD tak dpt buat apa-2 mha . it's okay PD :) Tapi kan , haha , time enam member runningman yg lain sdng menunggu|berbincang . Ace sempat lagi tidur . waah HAHA . rileeeeks seja dia tidur atas block Jenga tu . Member runningman yang lain pun terkejut .

             Second challenge : Ride box|paper boat di Han River

wuu , dulu kena buat dia kolam seja sekarang di Han River . mencabar tuuuu . sudahlha guna box|paper lagi tu  . Runningman kena buat dua bot . bot yang satu dinaiki oleh empat member yg satu lagi tu tiga . Bot yang empat tu dinaiki oleh Jaesuk | Gary | Kwangsoo | JongKook yang tiga pula tuuu Sukjin | Jihyo | Haha . Stabil bha juga bot yang runningman buat tu . tapi yg pling stabil bot yang Haha dan yng lain buat tu . walaupun simple tapi stabil mhaaa :D yang Jaesuk dn lain tu stabil bha juga , tapi mngkin disbbkan tdk dpt diseimbngkan mereka terjatuh dan bot mereka terbalik . andduuu  bytheway , mereka |Jaesukteam| kena bagi peluang kedua . Mereka takputusasa walaupun sdh jatuh sekali so mereka try kali yg keduaaanya . dan mereka success selepas Haha team success :) terharu Haha team sbb berjaya buat challenge tuh sampai durang nangis . wahh . HAPPYNYA tuu :')

                Third challenge : Style gymnastic
Yang ni pula , mereka kena buat tujuh style gymnastic . setiap sorang satu style . Kalau mau 20 runningball , mereka kena buat hanya dua kali . First try tu mereka gagal , second try tu mereka berjaaaaya dan hanya dalam masa 5 minutes lebih sejaaa  :D

               Lastly ,
Penentuannya , siapa yang menaaang . Team yang meenang adalaaaaaaaaaaah . Jeng Jeng Jeng .



Saksikannyaaa lah sndiri :D pasti anda akan tahu :) # maafkan saya  , okaylh , itu seja Thankyou
                                                                        # sebelum tu , ni saya share gambar sikit untuk kamu :)















                                                                           # January ni , Kwangsoo and Gary go to Malaysia kan :)

            
                                                                                                              # Assalammualaikum :)

Post a Comment